hand Zapytaj o MORWĘ BIAŁĄ PLUS
  • Tu kupisz: Głógów, Apteka "Nova Kazet"
  • Tu kupisz: Świdnik, ul. Niepodległości 24
  • Tu kupisz: Świecie, ul. Cukrowników 2
  • Tu kupisz: Wrocław, ul. Grabińska 94
  • Tu kupisz: Wrocław, ul. Bierutowska 63
  • Tu kupisz: Wrocław, ul. Wittiga 9
  • Tu kupisz: Bydgoszcz, ul. Kujawska 48
  • Tu kupisz: Toruń, ul. Powstańców Śląskich
  • Tu kupisz: Dmosiny, ul. Osiny 10
  • Tu kupisz: Goraj, ul. Puławska 2
  • Tu kupisz: Grabów, ul. 1-go Maja 1
  • Tu kupisz: Lublin, ul. Kilińskiego 25 D
  • Tu kupisz: Opole Lubelskie, ul. Poniatowskiego 64
  • Tu kupisz: Radecznica, ul. Stara Wieś 98 A
  • Tu kupisz: Świdnik, ul. Kosynierów 16
  • Tu kupisz: Działoszyn, ul. Batorego 1C
  • Tu kupisz: Piotrków Trybunalski, ul. Wojska Polskiego 77
  • Tu kupisz: Raszków, ul. Rynek 11
  • Tu kupisz: Łódź, ul. Przędzalnia 124
  • Tu kupisz: Łódź, ul. Piotrkowska 192
  • Tu kupisz: Łódź, ul. Bartoka 1/39
  • Tu kupisz: Marki, ul. Pederewskiego 14
  • Tu kupisz: Brzozów, ul. Kościuszki 2
  • Tu kupisz: Moszczenica, ul. Piotrkowska 15 A
  • Tu kupisz: Chem, ul. Pilsudzkiego 12
  • Tu kupisz: Łęczyca, ul. Przedrynek 6

Dlaczego morwa + fasolamina?

ZAWIERA FASOLAMINĘ - NEUTRALIZATOR SKROBI ZAWARTEJ W POKARMACH 

Morwa Biała PLUS FASOLAMINA suplement diety został opracowany specjalnie dla osób, które dbają o ilość cukrów przyjmowanych wraz z pożywieniem, szczególnie podczas odchudzania1,2. Zmniejszone przyswajanie węglowodanów1,2 i utrzymanie prawidłowego poziomu cukru we krwi1 pomagają w utrzymaniu prawidłowej wagi ciała.

1Chrom pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu glukozy we krwi. Chrom przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu makroskładników odżywczych. Niacyna, tiamina, witamina B6 przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego Witamina B6 przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu białka i glikogenu

2Ekstrakt z liści morwy białej może przyczynić sie do utrzymania zrównoważonego metabolizmu węglowodanów w organizmie człowieka.

Ekstrakt z liści morwy białej, dzięki zawartości substancji wpływających na działanie enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów, ogranicza ich wchłanianie po posiłku.

Fasolamina występująca w ekstrakcie z nasion białej fasoli wpływa na wchłanianie skrobi z pokarmów bogatych w skrobię (ryż, ziemniaki, chleb, kukurydza).